Yazıhüyük Ortaokulu

Vizyon: Kasabamızda, eğitimin her kesimin tarafından, bir ihtiyaç olarak kabul edilmesi.Bu temel ihtiyaçların karşılanması için imkanlar ölçüsünde okul olarak her türlü fırsat imkan ve desteğin verildiği bilincinin verilmesi.

Misyon: Okulumuz personelinin tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin bilgili,becerikli kendine güvenen bireyler olarak yatiştirilmesine fırsat tanımak onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve beceriler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: 09:00 15:20
Isınma: KALORİFERLİ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://yazihuyukortaokulu.meb.k12.tr

Adres - YAZIHÜYÜK BELDESİ POLATKAN MAH. ŞHT.OSMAN KARAKETİR CAD. NEVŞEHIR DERINKUYU BLOK NO 15 DERİNKUYU / NEVŞEHİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - YAKLAŞIK 4000 NÜFUSA SAHİP OLAN KASABAMIZ GENELLİKLE ÇİFTÇİLİKLE GEÇİMLERİNİ SAĞLAMAKTADIR.YETİŞTİRİLEN ÜRÜNLER PATATES,HUBUBAT,KURU FASULYE VE KABAK ÇEKİRDEĞİ ´DİR.KASABAMIZ DIŞARIYA GÖÇ VERMEDİĞİ İÇİN NÜFUSU HIZLA ARTMAKTA OLUP HALEN 2 OKUL İLE EĞİTİM ÖĞRETİM FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR.

Ulaşım KASABADAN İLÇEYE VE İLÇEDEN KASABAYA HER SAAT BAŞI BELEDİYE ARAÇLARI HİZMET VERMEKTEDİR. İLÇEDEN İLE HER YARIM SAATTE KOOPERATİF OTOBÜSLERİ HİZMET VERMEKTEDİR.TAYİN İSTEYECEK MESLEKTAŞLARIMIZ İL MERKEZİNDE,İLÇE MERKEZİNDE VE KASABA DA İKAMET EDEBİLMEKTEDİRLER. HER YERLEŞİM YERİNDEN ULAŞIM MEVCUTTUR. ÖĞRETMENLER KENDİ ARAÇLARIYLA ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık DERİNKUYU´YA UZAKLIĞI 10 KM , NEVŞEHİR´E UZAKLIĞI 40 KM DİR